WINTERBANDEN

Verkoop, montage, opslag en onderhoud

Bij Pouw Banden leveren we alle maten winterbanden van kwaliteitsmerken. Door onze grote voorraad kunnen we in veel gevallen direct uit eigen magazijn leveren en monteren.

We leveren banden aan zowel particulieren en zakelijke rijders. Twijfelt u of uw banden aan vervanging toe zijn dan adviseren we u graag over de mogelijkheden.

Al vanaf temperaturen lager dan 7°C is het veiliger om met winterbanden te rijden. Wanneer het buiten koud is, wordt het rubber van je banden hard en verlies je grip op de weg. Winterbanden zijn gemaakt van rubber dat zich aanpast aan koude temperaturen en hebben een ander profiel. Op die manier blijf je een goede grip op de weg houden en is je remweg korter.

Aan het einde van het seizoen kunt u uw banden bij ons laten wisselen voor zomerbanden en kunnen wij tevens de opslag van de banden voor u verzorgen.

Kies voor veiligheid en informeer naar de mogelijkheden!

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden