VOOR
ZAKELIJKE KLANTEN

 

TRANSPORT - INDUSTRIE - LANDBOUW - GRONDVERZET

 

Bij Pouw Banden hebben we een speciale werkplaats voor trucks/shovels/heftrucks en andere machines uit uw machinepark en monteurs met kennis van zaken.

 

24/7 pechservice

Naast dienstverlening in de werkplaats in Utrecht bieden we ook service op locatie en hebben we 24/7 een landelijke pechservice.

 

Service op locatie

Met onze servicewagen zorgen we ervoor dat u snel uw weg kunt vervolgen. We kunnen alle soorten en maten banden leveren van o.a. Fulda, Goodyear en Dunlop.

‚Äč

Wagenpark check

Voorkomen is beter dan genezen. En dat geldt zeker voor een lekke vrachtwagenband. Daarom voeren wij vanuit Pouw Banden een wagenpark check uit. Dit gebeurd veelal op zaterdag wanneer het meeste materieel stil staat. Zo kunnen wij zachte banden en banden met beschadiging constateren en repareren of op juiste druk brengen. Zo kunnen de chauffeurs de nieuwe werkweek weer veilig starten.

 

Heeft u interesse om eens te bespreken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? We horen het graag.

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden