TRUCKBANDEN

TRUCKBANDEN

Rijden met juiste set banden is van essentieel belang in de transport en logistiek. Pouw Banden beschikt over een uitgebreide voorraad aan truckbanden, voor elk type vrachtvervoer. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we direct leveren en monteren. In één van onze vestigingen, langs de weg of op uw locatie.

U krijgt bij ons persoonlijk en deskundig advies over de juiste soorten, maten en merken zoals Goodyear, Dunlop, Continental, Michelin en Pirelli.

 

Ecobanden
Ecobanden zijn uitermate geschikt voor transport dat veel kilometers moet afleggen. Rijden uw vrachtwagens door heel Nederland of maken ze lange ritten naar het buitenland, dan kunnen ecobanden een slimme, zuinige en groene keuze zijn.

TRUCKVELGEN

TRUCKVELGEN

Heeft uw vrachtwagen nieuwe velgen nodig? Wij kunnen u razendsnel van nieuwe of renoveerde exemplaren voorzien dankzij onze grote voorraad velgen in allerlei maatvoeringen en designs. Samen bekijken we met welk materiaal u het beste af bent: staal of aluminium. Stalen velgen zijn voordeliger geprijsd, terwijl aluminium velgen lichter in gewicht zijn en dus zuiniger rijden.

Tevens kunnen wij voor de finishing touch zorgen door velgen in elke gewenste kleur te laten spuiten. Bijvoorbeeld in de bedrijfskleur van uw eigen wagenpark. Zorg en aandacht voor het uiterlijk van uw wagens is belangrijk, tenslotte rijden uw trucks rond als het visitekaartje van het bedrijf.

Ruilvelgen
Ruilvelgen worden ook wel renovatievelgen genoemd. Wie kiest voor dit concept, profiteert van drie voordelen: goedkoper, sneller en duurzamer. 

24/7 SERVICE

24/7 PECHSERVICE

Het bieden van een goede service aan onze klanten zijn wij als een van de voornaamste kernwaarden van ons bedrijf. We staan voor een persoonlijke en betrouwbare manier van werken. Onze 24/7 service is daar een treffend voorbeeld van. Als vaste klant kunt u altijd en overal op ons rekenen. Ons team met deskundige truckmonteurs en up-to-date materieel staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat om bij calamiteiten razendsnel in actie te komen.

Kampt een van uw wagens met acute bandenpech, dan kunt u ons dag en nacht bellen op ons servicenummer. U krijgt direct een expert of monteur aan de lijn die het probleem herkent en weet waar hij over praat. Vervolgens zetten we onze mobiele serviceteam aan het werk en repareren het euvel op uw eigen terrein of langs de weg. Wij streven ernaar om de wagen na de melding snel weer aan het rijden te hebben. 

Bekijk hier waar u terecht kunt voor de dichtstbijzijnde vestiging!

FLEETCHECK

FLEETCHECK

Met een regelmatige fleetcheck blijven de banden van uw wagenpark in topconditie. Tijdens deze periodieke controle brengen we de technische staat van de banden haarscherp in kaart. We voeren de fleetcheck bij de klant op locatie uit. We meten onder meer de bandenspanning, checken het profiel, letten op insnijdingen en controleren wielbouten.

Een fleetcheck geeft u zekerheid en nuttige informatie over uw vloot. Wanneer de banden van uw trucks in goede conditie zijn, minimaliseert u de kans op stilstand onderweg. Dat scheelt kostbare tijd en u bespaart de onverwachte kosten van het moeten inschakelen van een pechservice. Bovendien krijgt u inzicht in het volgende moment van een bandenwissel.

Kortom, met een periodieke fleetcheck voorkomt u een hoop ellende, onverwachte kosten en stilstand.

AdobeStock_154376791.jpeg

landelijke

dekking

mvo%20plus_edited.png

nieuws