LUxewagen

LUXEWAGEN

Monteren, demonteren, technisch onderhoud en reparatie hoort bij onze dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren nieuwe en gebruikte banden van diverse topmerken zoals GoodYear, Dunlop, Continental en Michelin.

 

Voor velgen kunt u kiezen uit een breed assortiment Alcar velgen. De beste lichtmetalen en stalen velgen voor elke inchmaat en in diverse kleuren.

Uiteraard staat ook de koffie klaar. Wilt u liever vervangend vervoer, dan kunt u kosteloos een auto, fiets of elektrische scooter lenen.

Minivan 2.JPG
minivan

MINIVAN

Voor minivans en bestelbusjes bestaan aparte typen banden, Deze worden vaak C-banden genoemd, waarbij de C staat voor commercial (bedrijfsauto’s) of cargo. Bij C-banden is het draagvermogen van groot belang, vanwege het gewicht van de lading tijdens het transport. Met het juiste type band onder het busje rijdt u veiliger, kennen de banden een langere levensduur en vermindert u het brandstofgebruik. Veiliger, zuiniger en duurzamer dus.

Pouw Banden adviseert u graag bij het maken van een slimme keuze. We hebben allerlei merken met verschillende profielen op voorraad en kunnen daarmee elk type Minivan bedienen. Met zomer- of wintersets die bij de seizoenen horen. Plus lichtmetalen velgen voor een sportieve en professionele uitstraling. 

aanhanger.jpg
Caravan
aanhangwagen

CARAVAN, CAMPER en AANHANGWAGEN

Wie op pad gaat met de camper, caravan of aanhangwagen heeft over het algemeen veel kilometers voor de boeg. Die wilt u natuurlijk wel veilig kunnen afleggen. Ons advies is om voor vertrek de staat van de banden van uw camper of caravan te laten controleren.

 

Regelmatig komen er klanten die een klapband hebben gekregen met hun aanhangwagen. Deze banden worden vaak vergeten maar het is raadzaam om ook deze regelmatig te laten checken. Zo kunt u een klapband voorkomen. 

Wij geven u graag advies over het juiste type band.