VOOR
PARTICULIERE KLANTEN

Bij Pouw Banden adviseren, verkopen, (de)monteren en balanceren we uw banden en wielen.  Daarnaast kunnen we uw velgen richten en uw auto uitlijnen. We hebben een groot assortiment met kwaliteitsbanden.
 

Balanceren

Een band die niet goed is uitgebalanceerd heeft een slechter contact met de weg. U merkt dit bijvoorbeeld doordat uw stuur of dashboard trilt bij hoge snelheden (100 tot 140 km/uur), of doordat uw stuur zich langzaam heen en weer beweegt bij een lage snelheid (40 tot 70 km/uur). Door uw banden door onze experts regelmatig te laten balanceren, voorkomt u hoge reparatie- en vervangingskosten, die u kunt krijgen als u blijft doorrijden met slecht uitgebalanceerde wielen. Daarnaast rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler.

Uitlijnen

Om uw banden op topniveau te houden en veilig te rijden, is het belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Met uitlijning heffen onze monteurs met de Hunter uitlijnmachine afwijkingen in de wielstanden op. Deze krijgt u als u bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt, of een aanrijding krijgt.

Wielen

In onze werkplaats is het neusje van de zalm te vinden wat betreft het balanceren van uw wielen, een Hunter GSP9700 Roadforce. Deze 3D balanceer machine brengt de conditie van uw velg in kaart waardoor oneffenheden kunnen worden herkend.

Bandenhotel
Heeft u zowel zomer- als winterbanden dan bieden we u de mogelijkheid om de banden op te slaan in ons bandenhotel. Zo weet u zeker dat uw banden in de juiste conditie blijven en houdt u ruimte over in uw garage of schuur.

 

Klaar terwijl u wacht

Veelal worden de werkzaamheden direct uitgevoerd en kunt u hierop wachten. Duurt het echter wat langer dan zorgen we voor passend vervoer.

Wilt u gratis advies of een afspraak maken?

We horen het graag!

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden