VOOR

LEASE
KLANTEN

Bij Pouw Banden hebben we met verschillende leasemaatschappijen, waaronder Leaseplan, afspraken gemaakt over het wisselen van de banden van uw leaseauto.

 

Zelf een afspraak maken

Heeft uw leaseauto service nodig dan kunt u hiervoor zelf een afspraak maken. In onze modern uitgeruste werkplaats zorgen we dat u snel en veilig weer op pad kunt.

Klaar terwijl u wacht
Veelal is het mogelijk om de reparatie of bandenwissel direct uit te voeren. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie en gratis Wifi even wachten in onze wachtruimte.

Banden opslaan
Uw zomer- of winterbanden worden wanneer u deze niet gebruikt, opgeslagen in ons bandenhotel. Hierdoor blijven uw banden ook als ze niet gebruikt worden in topconditie.

Heeft u advies nodig over de conditie van uw banden dan kunt u contact opnemen. We adviseren u graag!

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden