Dumper
shovel

DUMPER/SHOVEL

De shovel is een veelgebruikte machine in industrie, grondverzet en landbouw. Voor veel doeleinden inzetbaar, dankzij de verwisselbare voorzetstukken. Ook vindt de wiellader zijn weg op verschillende - vaak zware - terreinen en ondergronden. Deze allrounder is in vele soorten en maten van de productieband gerold. Dat betekent logischerwijs dat er ook een grote diversiteit aan grondverzetbanden zijn. Het is van groot belang om met de juiste bandensoort en -type aan de slag te gaan zodat er optimale prestaties kunnen worden geleverd. Wij leveren banden van o.a. de merken Techking, MPT, Goodyear en Michelin.

 

Voor iedere shovel en dumper leveren en monteren wij de juiste banden, passend bij de machine en de gebruiksomstandigheden. Dankzij een grote en slimme voorraad bieden wij een directe service bij wissel en reparatie. Voor shovels leveren wij de volgende typen banden: lucht, volrubber en massief. Dumperbanden zijn in lucht verkrijgbaar.

Heftruck reachstacker

HEFTRUCK/ REACHSTACKER

Heftrucks en reachtrucks zijn in staat zwaar materieel te transporteren. Ze worden in magazijnen en buitenterreinen voornamelijk gebruikt om pallets/containers met een lading te verplaatsen. Bij dit type machines hangt veel af van gewicht,  ballast en mobiliteit. Dat vraagt om een specifieke afstemming van het bandengebruik en -keuze. Met onze specialistische bandenkennis kan Pouw Banden u hierin van het juiste advies voorzien.

Voor heftrucks leveren wij de volgende typen banden: lucht, volrubber en massief van het merk Solideal. Reachtruckbanden zijn in lucht en massief verkrijgbaar. Dankzij onze uitgebreide voorraad, aanwezige kennis en hoogwaardige apparatuur kunnen wij banden voor razendsnel wisselen en monteren. Vaak dezelfde dag nog. Zo voorkomt u onnodige stilstand van uw machines. Natuurlijk kijken wij ook of reparatie van de band mogelijk is, een duurzame en voordeligere oplossing.

AGRARISCHE
SECTOR

TRACTOR

In de agrarische sector hebben landbouwvoertuigen veel te maken met verschillende ondergronden. Zeker gezien de wisselende seizoenen die allerlei terreinomstandigheden tot gevolg hebben. Zware modder, drassige weilanden, harde zandoppervlakten etc. Voor landbouwvoertuigen hebben wij verschillende maten en typen luchtbanden op voorraad. Het maken van de juiste keuze voor uw machines is essentieel. Pouw Banden beschikt over jarenlange ervaring en specialistische kennis om u daarin te adviseren.

Dat geldt ook voor een snelle reparatie van een lekke band. Als het tijd is om te oogsten, zorgt een onbruikbare tractor voor onaangename vertraging. Onze monteurs snappen dit als geen ander en helpen u daarom zo snel mogelijk weer het land op.

24/7 service

24/7 SERVICE

Het bieden van een goede service aan onze klanten zijn wij als een van de voornaamste kernwaarden van ons bedrijf. We staan voor een persoonlijke en betrouwbare manier van werken. Onze 24/7 service is daar een treffend voorbeeld van. Als vaste klant kunt u altijd en overal op ons rekenen. Ons team met deskundige monteurs, uitgerust met een speciale servicetruck met  staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat om bij calamiteiten razendsnel in actie te komen.

Kampt een van uw machines met acute bandenpech, dan kunt u ons dag en nacht bellen op ons servicenummer. U krijgt direct een expert of monteur aan de lijn die het probleem herkent en weet waar hij over praat. Vervolgens zetten we onze mobiele serviceteam aan het werk en repareren het euvel op uw eigen terrein of op locatie. Wij streven ernaar om de shovel, heftruck of tractor na de melding meteen te repareren, zodat het werk snel hervat kan worden.