POUW BANDEN NIEUWEGEIN

Fantastisch gelegen, direct bereikbaar vanaf drie snelwegen

Pouw Banden Nieuwegein is de tweede vestiging van Pouw Banden. Een ruime moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur gelegen aan de 1e Garnizoensdok 2 in Nieuwegein. Bij Pouw Banden Nieuwegein kunt u dezelfde service verwachten dan u gewend bent van Pouw Banden Utrecht. Een enthousiast team met vakmensen helpen u graag weer veilig op weg. 

 

Centraal gelegen

Onze nieuwe vestiging is centraal gelegen tussen de A27 - A2 en A12 op bedrijvenpark het Klooster (Noord). Zowel vanuit Nieuwegein, Vianen en IJsselstein is de vestiging eenvoudig aan te rijden.

 

Vervangend vervoer
Op Bedrijvenpark het Klooster is beperkt openbaar vervoer echter er is altijd vervangend vervoer beschikbaar. In overleg zorgen we dat er vervangend vervoer voor u klaar staat. Dit kan een fiets, elektrische scooter of auto zijn; wat u wenst.

Contactgegevens

Pouw Banden Nieuwegein

1e Garnizoensdok 2

3439 JA Nieuwegein

T: 030-247 5150

E: nieuwegein@pouwbanden.nl

Navigatie instructie:

Navigatieadres: Inundatiedok Nieuwegein
Het kan zijn dat de navigatie een andere route aangeeft. Inundatiedok Nieuwegein is de weg die u bij DHL inrijdt. Deze weg uitrijden tot over de brug, vervolgens bij de splitsing links. Pouw Banden Nieuwegein bevindt zich tegenover PostNL.

Heeft uw vragen over onze dienstverlening of wilt u graag gratis en vrijblijvend advies, neem contact op of test zelf onze service uit!

Schrijf-een-review-op-Google.jpg

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden