UITLIJNEN
(VRACHT)WAGENS

Noodzaak!

Het regelmatig uitlijnen van een vrachtwagen luistert nog nauwer dan bij een personenwagen. Daarom is het regelmatig uitlijnen van de wagen geen keuze maar noodzaak en levert het direct een grote reductie op uw kosten.

Omdat een vrachtwagen veel kilometers maakt zorgt dit voor extra bandenslijtage (15-50%). Daarnaast kun je bij een verkeerde uitlijning rekenen op een fors hoger brandstofverbruik (4-10%), een verminderde uitrolweg en trage acceleratie.

Bij Pouw Banden hebben we de nieuwste apparatuur beschikbaar om uw (vracht)wagen op de juiste manier uit te lijnen. Naast de periodieke controles bevelen we het jaarlijks laten uitlijnen van uw wagen ten zeerste aan!

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden