Met Pouw Banden bent u verzekerd van een optimale zorg voor uw banden. Ons vertrouwde team goed opgeleide vakmonteurs werkt met hoogwaardige apparatuur. Om goede service te kunnen verlenen zijn goede machines essentieel. In overleg met u kunnen we een aantal extra's uitvoeren om uw rijcomfort te vergroten.

BALANCEREN

Merkt u dat uw stuur gaat trillen bij een bepaalde snelheid? Dan is er waarschijnlijk sprake van een onbalans in uw wielen. Irritant bij het rijden en slecht voor uw banden. Wij adviseren daarom bij de eerste tekenen van trillingen altijd direct de wielen te laten balanceren.

 

Zodra het euvel is verholpen, merkt u meteen een duidelijk verschil in rijcomfort. Bovendien is het stukken veiliger. Het wegcontact is beter, de band slijt minder hard en er is geen trilling meer voelbaar.

 

Bij Pouw Banden kunt u direct terecht om uw wielen te laten balanceren.

UITLIJNEN

Een stoeprand is zo geraakt en een kuil kan niet altijd worden ontweken. Die dingen gebeuren nu eenmaal onderweg. Ze hebben wel tot gevolg dat uw wagen zijn optimale uitlijning verliest, waardoor het stuur naar één kant trekt en het rijcomfort wordt verstoord.Bovendien verbruikt u meer brandstof en slijten de banden sneller.

 

Om dat minutieus te herstellen heeft Pouw Banden alle moderne apparatuur in huis om de banden correct te laten uitlijnen.

VELGEN REINIGEN

De wielen en velgen van een auto hebben een hoop te verduren. Ook bij het regelmatig wassen van een auto blijft er vaak nog vuil achter in en op de velgen.

 

Bij Pouw banden hebben we apparatuur om de velgen grondig te reinigen. De velgen komen er vaak weer als nieuw uit.

Bandenhotel

Sla je zomer- of winterbanden op bij Pouw Banden. Dat scheelt je thuis ruimte en je hebt er zo geen omkijken naar. Daarnaast zorgen wij er voor dat de banden onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen, zodat de banden bij het omwisselen in de juiste conditie zijn.