PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd voor u klaar

Wij zijn niet van het "groot doen" en hebben geen keuzemenu wanneer u ons belt. Nee, wij hechten waarde aan persoonlijke advies, vaste gezichten en een heerlijke kopje koffie dat altijd voor u klaar staat.

 

Vervangend vervoer

Indien gewenst zorgen wij in overleg dat er vervangend vervoer voor u klaar staat. Dit kan een fiets, elektrische scooter of auto zijn; wat u wenst.

Wissel bij slijtage of lekke band?

Afhankelijk van de soort banden die u heeft dienen deze bij veranderende weersomstandigheden te worden verwisseld.

We regelen de bandenwissel snel en efficiënt en zorgen dat de banden de juiste spanning hebben.

Bij een lekke autoband kunnen we kijken of de band nog te repareren is. Wij onderzoeken de binnenkant van uw band door deze van de velg af te halen. We bekijken vervolgens waar het lek zich exact bevindt. Vervolgens gaan we verder met een reparatie als dat mogelijk is.

Veilig op weg

Wanneer uw banden verouderd, versleten of beschadigd zijn dan moeten die om de veiligheid te kunnen garanderen, vervangen worden. Wij vervangen uw banden graag voor nieuwe exemplaren. U ervaart meer rijcomfort, u rijdt zuiniger en misschien wel het belangrijkste: u gaat veilig de weg op.

Voor uw veiligheid adviseren we u ook om jaarlijks uw auto te laten uitlijnen. Dit zorgt voor een optimale wegligging met de juiste grip op het wegdek.

Heeft uw vragen over onze dienstverlening of wilt u graag gratis en vrijblijvend advies, neem contact op of test zelf onze service uit!

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden