RUIME OPENINGSTIJDEN

van de vroege uurtjes tot 18 uur 's avonds kunt u bij ons terecht 

Bij Pouw Banden hebben we ruime openingstijden en wat dacht u van een extra koopavonden tijdens de wisselweken? Zo kunt u altijd wel een geschikt moment vinden om de staat van uw banden te laten controleren. In Utrecht staan we vanaf 6.00 uur voor u klaar en in onze vestiging in Nieuwegein vanaf 7.00 uur. Op zaterdag zijn we van 7.00 tot 12.30 uur geopend.

 

Doorwerken tijdens het wisselen

In onze wachtruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee, een stuk vers fruit en gratis Wifi wachten tot de service is uitgevoerd. Vaak kunnen wij u al direct helpen. Blijkt het allemaal onverhoopt iets langer te gaan duren dan zorgen we voor passend vervangend vervoer.

 

Ook zonder afspraak

Vooraf geen afspraak ingepland maar toevallig in de buurt? U kunt altijd even langsrijden en navragen of er ook "zonder" afspraak een monteur voor u beschikbaar is!

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden