Utrecht - Nieuwegein een sterke combinatie

Pouw Banden Utrecht krijgt binnenkort een nieuwe pijler. In maart 2019 opent Pouw Banden een tweede vestiging op Bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein.

Driehoek van snelwegen
Vanwaar deze stap? Een aanvullende locatie aan de zuidkant van Utrecht maakt het mogelijk om in een groter geografisch gebied klanten met bandenpech te helpen. Het Klooster ligt daartoe zeer strategisch in de driehoek van de A2, A12 en A27, pal aan de snelweg. Verder is een aantal bestaande klanten gevestigd in Nieuwegein en omgeving. Die kunnen we straks nog sneller van dienst zijn. En een tevreden klant is wat telt bij Pouw Banden!

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden