Nieuwbouw Nieuwegein

Tweede vestiging voor Pouw Banden

Pouw Banden opent medio november de deuren van een nieuwe vestiging in Nieuwegein om nog meer klanten in Midden Nederland beter te kunnen bedienen.


De tweede vestiging van Pouw Banden zal gebouwd worden op het nog in ontwikkeling zijnde bedrijvenpark Het Klooster. Het is een bewuste keuze om op dit bedrijvenpark een tweede vestiging te beginnen door de fantastische bereikbaarheid; Het Klooster is gelegen in de driehoek van verkeersaders A2, A12 en A27.

 

Het bedrijvenpark zal voornamelijk bedrijven huisvesten die actief zijn op het gebied van transport, logistiek en distributie.
Bedrijvenpark Het Klooster stelt strenge eisen aan de bedrijven die zich willen vestigingen met betrekking tot duurzaamheid. Hierdoor kunnen we een droom waarmaken door 100% CO2 neutraal te gaan bouwen.


Qua dienstverlening mogen de klanten in de nieuwe vestiging hetzelfde verwachten als er nu wordt aangeboden in de vestiging in Utrecht. Een full service concept voor alles wat betrekking heeft op banden. Een ruim assortiment zomer- en winterbanden, ruime openingstijden, mogelijkheden tot reparatie en montage, laagste prijsgarantie en een deskundig team van specialisten.


In de komende maanden zullen we regelmatig nieuwe updates plaatsen over de bouw van deze tweede vestiging.

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden