NIEUWBOUW NIEUWEGEIN

Eerste paal geslagen vestiging Nieuwegein

Op dinsdag 9 oktober is op bedrijvenpark Het Klooster de eerste paal geslagen voor de bouw van de tweede locatie van Pouw Banden. Ondernemer Michael Pouw zette hiermee het bouwproces officieel in gang.

 

Deze tweede vestiging geeft ons de mogelijkheid om onze klantenkring beter te bedienen maar onderstreept ook onze duurzame en innovatieve koers richting de toekomst.

We bouwen een duurzaam bedrijfspand op een locatie met vele mogelijkheden en een fantastische bereikbaarheid.

De bouwwerkzaamheden zullen zoveel mogelijk in eigen beheer worden uitgevoerd. Uitgangspunt voor de bouw is duurzaamheid en we gaan het pand zo CO2 neutraal mogelijk bouwen. Dit gaan we onder andere realiseren door de inzet van groen beton wat geproduceerd wordt in de eerste duurzame betoncentrale van de Theo Pouw Groep in Almere. Het beton van deze betoncentrale bevat minimaal dertig procent gerecycled materiaal: oud beton wordt verwerkt tot een hoogwaardige grind- en zandvervanger.

 

Het nieuwe pand krijgt een frisse en open uitstraling en is uitgerust met de modernste apparatuur.

De bouw van deze tweede locatie zorgt ervoor dat we nog beter kunnen bewegen in de richting van de markt, toekomst en klant.

De nieuwe vestiging zal begin maart in gebruik worden genomen en zowel nieuwe als bestaande klanten uit Nieuwegein, Houten en de directe omgeving met veel plezier verwelkomen.

 

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden