MILIEUBEWUST WERKEN

... is bewuste keuzes maken

Alleen vanuit de lucht zijn ze zichtbaar, de 150 zonnepanelen op het dak van ons pand in Nieuwegein. Door deze panelen kunnen we bijna geheel energie neutraal werken. Omdat het pand gasloos is, is er wat extra stroom nodig om u goed van dienst te kunnen zijn. Die verkrijgen wij dus grotendeels van de zon. 


Hiermee laten we bijvoorbeeld de LED verlichting branden, onze elektrische leenauto’s rijden en kan de elektrische heftruck zijn werk doen. Daarnaast is onze werkplaats uitgerust met de nieuwste apparatuur en werken we alleen met euro 6 motoren.
Dat we hiermee op de goede weg zijn bewijst ons onlangs behaalde VACO MVO+ certificaat. Door het behalen van dit MVO+ certificaat, als en van de eerste in de branche, tonen we aan dat we zorgvuldig omgaan met zaken als energiebesparing, afvalverwerking en werkplaatsuitrusting.


Welke wensen heeft u?
Wilt u als klant ook duurzame keuzes maken? Daar adviseren we u graag over. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt adviseren wij u graag over het best passende product. Er zijn steeds meer mogelijkheden voor materialen die minder milieubelastend zijn en het hergebruiken van bestaande producten. 


Daarnaast adviseren wij u graag over het nut van regelmatig balanceren en uitlijnen. De juiste bandenspanning kan naast een stuk veiligheid ook flink brandstof besparend werken. 


Naar de toekomst kijkend zullen we steeds opnieuw blijven kijken hoe we efficiënt, duurzaam en bewust kunnen ondernemen.

 

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden