BANDENSPANNING
CHECKEN

Proactief online de staat van je banden checken

Met het TPMS systeem van Goodyear kun je real-time informatie vergaren over de staat van de banden van je wagenpark. Het systeem geeft specifieke informatie aan zowel de chauffeur als de wagenparkbeheerder.

 

Hoe werkt het

Sensoren worden op de velgen gemonteerd. Het systeem registreert continue gegevens en stuurt direct waarschuwingen naar de web- en mobiele applicaties van Goodyear.

 

De wagenparkbeheerder krijgt via een app o.a. informatie over alle voertuigen binnen het wagenpark , meldingen wanneer er onderhoud of vervanging noodzakelijk is en het systeem bevat een real-time GPS- tracker.

De bestuurder krijgt een waarschuwing wanneer er spanningsverlies wordt geïndentificeerd of als een band onvoldoende is opgepompt om incidenten te voorkomen.

Zo voorkom je onnodig stilstand, te hoog brandstofverbruik en onregelmatig bandenslijtage.

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden