POUW BANDEN
PASSIE VOOR BANDEN

1/1

ONS BEDRIJF

Met ons hechte team bieden we al jarenlang full service op het gebied van banden in de breedste zin van het woord. Naast monteren, demonteren en technisch onderhoud geven we u graag advies.

 

In de regio staan we bekend als betrouwbaar, innovatief en servicegericht.

In onze moderne werkplaatsen in Utrecht en Nieuwegein bieden we volledige service. Of het nu gaat om uw personenwagen, truck of machinepark, wij weten er wel weg mee. Natuurlijk wel op onze eigen manier, namelijk duidelijk en persoonlijk.

VOOR ONS HEEL GEWOON

PERSOONLIJKE

SERVICE

"Dag meneer Visser, fijn u weer te zien." Vindt u het ook zo fijn wanneer u ergens komt dat u persoonlijk wordt aangesproken en u aan dezelfde monteur uw auto kunt toevertrouwen als vorig seizoen?

 

Ons Pouw Banden team doet niet aan voortdurende wisseltrucs met medewerkers, wij streven ernaar om met een vertrouwd en vast team te werken.

RUIME

OPENINGSTIJDEN

Bent u al vroeg uit de veren en wilt u uw banden wisselen? Bij ons is dat geen probleem! U kunt in Utrecht al vanaf 6 uur en in Nieuwegein vanaf 7.00 uur terecht.

 

Wacht u er even op of wilt u liever vervangend vervoer? Ook dat kan.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of plan deze zelf heel eenvoudig in via de site.

HET LAATSTE NIEUWS

#ITSMYDRIVE DRAAIT EEN DAGJE MEE

December 2019

Eline de Vries van #ITSMYDRIVE voor een dag samen met Pim aan het werk als bandenmonteur. Kijk je mee?

8815 631 Brochure Inch cover.jpg

LEES HIER HET MAGAZINE
VAN POUW BANDEN INCH

ONTVANG TOT 40 EURO CASHBACK

April 2020

2 of 4 aangekochte banden = tot 40 euro cashback en maak kans op een van de Porsche 99 experiences  Lees meer

Veel kennis in huis en zeer vriendelijk

Professionele uitstraling in een mooie vestiging met de allernieuwste apparatuur. Zeer vakkundig advies en een snelle service zoals ik al gewend was vanuit de vestiging in Utrecht. Ik heb voor mijn bedrijfsbus een wel overwogen banden advies gekregen en ben er zeer tevreden over.

 

De velgen van mijn personen auto heb ik daar laten polijsten en spuiten en ben verrast met het resultaat.

Mark, IJsselstein

Locatie Utrecht

Pouw Banden
Utrecht en Nieuwegein

Isotopenweg 39               

3542 AS Utrecht               

T: 030-247 5151

 

1e Garnizoensdok 2

3439 JA Nieuwegein

T: 030-247 5150 

Navigatie adres: Inundatiedok, Nieuwegein

Het kan zijn dat de navigatie een andere route aangeeft. Inundatiedok, Nieuwegein is de weg die u bij DHL inrijdt, deze weg uitrijden tot over de brug, vervolgens bij splitsing links, tegenover Post NL bevindt zich Pouw Banden

Disclaimer

De website van Pouw Banden wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij Pouw Banden streeft naar correcte en actuele informatie. Pouw Banden kan echter niet garanderen dat de informatie die de gebruiker via het internet ontvangt juist is. Pouw Banden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor opgetreden onjuistheden als gevolg van internetgebruik. Bij twijfel over de juistheid van de informatie adviseert Pouw Banden u daarover met haar contact op te nemen. Pouw Banden aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade verband houdend met informatie op andere websites waarnaar wordt verwezen.

  • Pouw Banden Instagram
  • Facebook Pouw Banden
  • LinkedIn Pouw Banden
Pouw Banden Utrecht